Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J17a90n 85R61á50ž

11. 6. 2016 18:44

Obhajovat systém, který při jeho byť jen pokusu o zavedení do praxe, ukázal svou neživotaschopnost s tragickými následky pro několik generací, a jak se ukazuje v dnešní EU, i pokusy o moderní modifikaci socialismu mají za následek sociální i ekonomicky rozvrat evropského společenství, je něco co nelze pochopit, ani omluvit.

Rv

1 0
možnosti

Mladíku, ptáte se jestli toto opravdu chceme. Lepší by bylo, kdybyste napsal co chcete opravdu vy a jak byste to zařídil. Toho ale asi nejste schopen.

2 0
možnosti

Na přímou otázku přímá odpověď. A prosím neobviňujte mne, že nejsem schopen formulovat to co chci (článek byl do jisté míry kritickým ve vztahu k tomu, co bylo v pořadu prezentováno.)

Co chci - chci aby byla dána možnost lidem svobodně tvořit, podílet se na rozvoji společnosti, chci aby neutíkal nadnárodní kapitál do rukou cizích investorů, chci aby bylo dobré školství, dávající člověku možnost seberozvoje a posléze adekvátního uplatnění, protože teprve potom bude lépe. Chci, aby se nerozprodal a nerozkradl zbytek toho, co tu ještě máme. Chci, aby podnikání a byznys nebyly napojené na politické strany. Chci nezávislá objektivní média, která nebudou jednostranná. Chci, aby kultura obohacovala lidi, dávala jim radost, udělala je spokojenějšími.

Ano, chci toho dost. Ale I slavná řeč M. L. Kinga a píseň skupiny ABBA začínala slovy "I have a dream." :-)

4 0
možnosti

Taky se mi nelíbí pořady typu Kotel nebo Mate slovo. Jsou tam zesměšňování politici které jsme si my ve svobodných volbách zvolili. A nyní ke včerejšímu tématu. Je zbytečné se tady přít o to zda je lepší kapitalismus nebo komunismus. To za nás udělali ty miliony lidí kteří utekli a utíkají z východu na západ. Pokud si pamatuji tak proti nim šel jen jeden herec z USA do NDR. I ti dnešní uprchlicí vědí kde je lépe. Přitom se dá dojít suchou nohou do Ruska pořípadě dále na východ do KLDR. Respektuji Váš názor ale je Vás okolo 15%. Svobodné volby to vždy pravdivě prokážou. Hezký den.

1 1
možnosti
Foto

Existence těch útěkářů vůbec o ničem nesvědčí. Kolik lidí se vystěhovalo v 19. století bezpochyby z daleko vyspělejší Evropy nejenom do USA, ale i třeba do Argentiny?

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 985x
Aranžér, dirigent, skladatel, ale především člověk, kterému není jedno, co se kolem mne a nás všech děje a rád bych aktuálnímu společenskému a politickému dění zveřejnil svůj osobní názor a třeba i rozpoutal co nejširší diskusi.

Seznam rubrik