Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tleskám při klikání na karmu.

2 0
možnosti
DN

Karma jako hrom. Jen se obávám, že Váš blog bude mít na idnes jepičí život podobně jako hra rodeo v posteli - začnete se milovat s přítelkyní a v nejlepším ji sdělíte, že sestra je v posteli lepší, pak už se jen počítá jak dlouho se na ní udržíte. ;-D

3 0
možnosti
LC

ortel bojuje proti zhnědnutí společnosti , proti islamismu/fašismu, stejná totalita

1 2
možnosti
ZH

Rv

Cenzurou můžeme nazývat stav, kdy centrální vládní autorita něco zcela zakáže. Naše situace je zcela jiná. Když se správci vlastníka média něco nelíbí a porušuje to pravidla, k nimž se bloger zavázal, potom si to autor dá třeba na Pravý prostor nebo do Parlamntních novin. To rozhodně není cenzura. To je profilování etických zájmů média, které (každé) na to má nezadatelné právo.

1 6
možnosti
LC

cenzura je cenzura a ta je zde, to neokecáš

5 1
možnosti
MN

ááááááá... další pán na holení. To se nám to rojí. To aby se vyčlenil jeden admin na házení blogů lopatou do Hate Parku.

5 0
možnosti
TT

Další kandidát na zrušení. :-)

4 0
možnosti
Foto

Mladý příteli, jak dlouho jste zde na blogu? Co vás opravňuje k tomu, vyslovovat tak nesmyslné soudy k administrátoru blogu, Patriku Bangovi. Co o něm skutečně víte? Já vám z vlastní zkušenosti mohu říci, že se velice mýlíte! jsem zde osm let, a něco o blogu a o panu Bangovi vím. To, co říkáte, je holý nesmysl - navíc pan Banga tu není sám, a má nad sebu také nadřízené - opravdu si vy a všichni vám podobní myslí, že by si dovolili podobným způsobem pokazit vlastní reputaci? když už tedy nic jiného? myslete lidi, nablbněte. 8-oRv

1 17
možnosti
AM

Karma. Vidím to podobně, jak v otázce svobody projevu, tak i v pohledu na přímou demokracii a respektování k rozhodnutí většiny. Pokud jde o blog Lucie Provazníkové, tak dokázal bych ještě rozumět tomu, kdyby článek tohoto typu odstranili z titulní stránky, bude to znít možná paradoxně, ale kvůli citacím z oněch vulgárních textů. Nehájím to, naopak, jen říkám, že to bych ještě dokázal pochopit, viz zmizení článku jana Zieglera, který naopak zdejší redaktory v podstatě obhajoval, patrně za expresivnější slovo v nadpise..., ale smazat rovnou celý blog, a pak ještě "nevinné" články těch, kteří Lucii Provazníkovou slušně a upřímně hájili? To už mi přijde skutečně za hranou. Postihy za zneužívání blogů třeba k nějaké reklamě, za příliš vulgární texty, OK, legitimní může být i požadavek na určité stylistické minimum..., ale mazat článek který se slušně zastane kolegy bloggera, kterému smažou celý profil, tak to už mi přijde hodně ...drsné. To jen posílilo dojem, že šlo o určitou cenzuru, nikoli o smazání třeba kvůli vulgárnímu obsahu v těch písňových citacích.

13 1
možnosti
Foto

článek paní Provazníkové nebyl vulgární jenom díky citacím, ale i vyjádřením autorky. Asi jsem staromódní, ale takový slovník u ženy mně dost překvapuje.

Přesto jsem proti jejímu vyřazení z blogů IDnes.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 985x
Aranžér, dirigent, skladatel, ale především člověk, kterému není jedno, co se kolem mne a nás všech děje a rád bych aktuálnímu společenskému a politickému dění zveřejnil svůj osobní názor a třeba i rozpoutal co nejširší diskusi.

Seznam rubrik